tisdag 17 mars 2009

Lärare

Lärare är ett däggdjur som blir cirka 160-190 cm höga (om de står på bakbenen), mankhöjd cirka 60-80 cm. Vikten kan variera helt mellan olika individer.
Lärarnas favoritmat lär vara en blandning bestående av socker, smör, ägg, vetemjöl, bakpulver och mjölk, som man rör ihop och sätter i en varm ugn. Om man lyckas med det konstycket har man framställt "sockerkaka" som gärna förtärs med "kaffe" till.
"Kaffe" är en dryck som består av kaffepulver och kokande vatten, osm drickes med mjölk, socker, båda två eller inget alls.
Lärare påträffas oftast i mörka hålor som kallas "lärarrum", vilka utan undantag doftar "kaffe" och "kakor"
Lärarnas favoritsysslor är att vara griniga mot elever, att dela ut extrema hemläxor samt sitta och lata sig i "lärarrum" och äta "kakor" under rasterna.
Lärare kan ibland extraknäcka som "rastvakt", då de går runt och tittar efter så att alla håller sig till reglerna.
Lärare ser ganska söta och gulliga ut, men låt dig inte luras! De kan få humörutbrott om man retar dem och om man kommer för nära så bits de.
Lärare fanns från början bara på ön Tasmanien, nära Australien, men sedan européerna kom dit har lärarna spridit ut sig och finns nu i nästan hela världen och är populära sällskapsdjur på bland annat skolor och universitet.

Det här är en text som satt nere i datarummet på länna skola. Lägg märket till alla fel i texten. Men den är rolig att läsa hej hopp pillesnopp.

Inga kommentarer: